It Takes Two to Take Out

met Paradise FM & HITradio 915

De nieuwe overheidsmaatregel om per direct alle lokale horecagelegenheden te sluiten in verband met het Coronavirus, dwingt ons allen om onze gezamenlijke lokale economische toekomst weer een nieuwe richting te geven. Gelukkig zijn we op Curacao er niet snel onder te krijgen, en daarom zien allerlei goeie initiatieven het daglicht.

Waaronder www.takeoutcuracao.com , een initiatief waar je met jouw restaurant op vermeldt staat. Paradise FM & HITradio 915 willen dit initiatief met hun media platformen ondersteunen middels een campagne op 2 radiozenders: Paradise FM & HITradio 915.

Samen staan we sterk

Take Out Curaçao geeft je nu de mogelijkheid om laagdrempelig te adverteren bij Paradise FM en HITradio 915

Wat krijg je? Je krijgt een standaard korte spot van 15 seconden waarbij jouw bedrijfsnaam met take-out en eventuele bezorgmogelijkheden worden
genoemd. ‘Op zoek naar take-out restaurants? toetsenbord geluid Kijk, [bedrijfsnaam]! Dát is lekker! Takeoutcuracao.com

De Paradise FM Muziek Quiz

Voor de corona crisis ook op Curaçao uitbrak, speelden ze dagelijks de populaire Muziekquiz op Paradise FM. Hierbij konden luisteraars iedere dag kans maken op een diner voor 2. Om de luisteraars in deze tijd tegemoet te komen en zodat je wellicht nieuwe klanten aantrekt re-introduceren ze de muziekquiz met de take-out voucher! Tijdens het spelen van de muziekquiz (ma t/m vr) op de dag dat er voor jouw take-out wordt gespeeld, wordt jouw restaurant de hele dag volop genoemd door onze radio dj’s als prijs van de muziekquiz.

Het mediapakket

  • 2 spots (15 sec) per dag op Paradise FM met vermelding van takeoutcuracao.com;
  • 2 spots (15 sec) per dag op HITradio 915 met vermelding van takeoutcuracao.com;
  • Meespelen met de Paradise FM Muziekquiz (1x per 3/4 weken) waarbij jouw take-out een gift voucher weggeeft.

Download hier de informatie en formulier. Of vraag het mediapakket aan via ons contactformulier.